Om os

Kære Brudepar,

Et stort tillykke med jeres forestående bryllup.
Musikken Til Jeres Bryllup er et seriøst og professionelt musikbureau skabt ud fra ønsket om at gøre op med dårlige musikoplevelser til bryllupper.
Vi vil sikre brudepar den bedste rådgivning og den største oplevelse med musikken til deres bryllup.
Vi har ingen musikere hos os, som vi ikke selv ville have til at spille vores egen bryllupsfest. Alle musikere er særligt udvalgte og ikke alle kan få adgang til at være med hos os!
Vi mener at den højeste musik kvalitet er den bedste investering til brylluppet og derfor kan I være sikre på, at I her får den højeste kvalitet baseret på lang erfaring og seriøs rådgivning – vi har arrangeret musik til mere end 500 bryllupper gennem de sidste 8 år.

Hvis I søger musik i højeste kvalitet til jeres bryllup og ikke vil gå på kompromis, er I kommet til det helt rette sted – handler det mere om pris for jer er vi ikke det rette match.

Vi VIL ramme plet hver gang – Der er nemlig kun et forsøg til et bryllup!

Musikken Til Jeres Bryllup er en underafdeling af eventbureauet HimmelstrupEvent, som arrangerer større firmafester og events i hele DK – www.himmelstrupevent.dk

Hvor skal I vælge MTJB?

  1. Vi arbejder kun sammen med de dygtigste, mest erfarne og seriøse musikere – derfor er kvaliteten hos os ALTID den højeste.
  2. Vores vigtigste mål er at musikken til jeres store dag er perfekt og sætter spor. Derfor modtager I seriøs rådgivning og vi er ikke bange for at komme med vores personlige holdning.
  3. Vi har et meget bredt musiknetværk i hele landet og i tilfælde af sygdom garanterer vi at sende erstatning ud til jer.
  4. I har 1 fast kontakt person hos os til al jeres musik. 
  5. I hører fra jeres musikere før brylluppet så I sammen kan gennemgå alle detaljer. 
  6. I får en juridsk gyldig kontrakt på vores aftale så alt formelt er i orden. 
  7. Vi overlader intet til tilfældigheder, så musikken til jeres bryllup er i helt trygge hænder.