Om Landsholdet

Landsholdet har styr på festen til dit bryllup

Gennem de sidste 5 år har Landsholdet spillet til over 50 bryllupper, og altid med stor succes. De elsker at spille til bryllupper, fordi det altid er en fest med følelserne uden på tøjet, og det kan man virkelig mærke når man spiller. Bandsmedlemmerne synes, det er fedt at mærke; at man er med til at skabe en aften, som gæsterne, og særligt brudeparret, aldrig vil glemme.

Brudevals og sokker

Ved de fleste bryllupper starter de med at spille brudevals kl. ca. 23:45 (traditionen siger at det skal være inden midnat). Efter brudevalsen skal der typisk klippes sokker og herefter udnyttes at alle gæsterne er samlet på dansegulvet og bandet starter direkte på første sæt. På den måde er dansegulvet fyldt lige fra starten.

I løbet af aftenen er opmærksomheden på hvilken musik der falder i publikums smag, og om lydniveauet passer til arrangementet. Derudover spiller Landsholdet også gerne en sang eller to, som brudeparret har et særligt forhold til – blot de får et tip om hvilke sange senest et par uger inden brylluppet.

Hyggemusik under bryllupsmiddagen

Musik under maden til et bryllup er en delikat sag. Vi synes ofte, at det kan blive for meget, hvis der sidder en klaverbokser og spiller i 6 stive timer fra kl. 18-24… Istedet tilbyder vi en løsning, hvor vi sætter musikudstyret op før gæsterne ankommer, og så spiller 2 personer fra bandet lidt hygge-baggrunds-musik mens gæsterne ankommer og fx får en velkomstdrink. Når gæsterne går i gang med maden holder vi pause, så folk kan få ro til at snakke sammen. Indtil midnat, hvor vi sætter ind med dansemusik, spiller vi i udvalgte perioder i løbet af aftenen så det skaber en rigtig god stemning, men ikke bliver for meget. Denne løsning vil vi anbefale, hvis du gerne vil have en eller anden form for musik under maden. Alternativt har vi også kontakt til en rigtig dygtig dinnerpianist.

Musik til et bryllup skal være til alle aldre

Der er mange forskellige former for musik til bryllup. Det du får med Landsholdet er en mere harmonisk og charmerende oplevelse, der ikke blæser gæsterne bagover. Det er bandets særlige akustiske stil, der gør det muligt at give den gas, at spille dansegulvet op og levere et drøn af en fest – uden at det bliver for larmende.

 

Anbefaling

“Vi havde en fantastisk aften og Landsholdet forstod virkelig at sparke festen igang. Aldrig har jeg set så mange gæster (3 generationer) på dansegulvet fra første til sidste nummer. Vi har stort set kun billeder af dansende gæster med højt humør og stort grin. Kontakten til Morten har fra første færd været sublim og altid med hurtig tilbagemeldinger på aftaler. Demobåndene på denne side lyver ikke, de synger og spiller fantastisk. Vil vi anbefale dem: JA, til hver en tid. Vil vi booke dem igen: JA, og til en hvilken som helt fest hvor der skal være gang i den. Jeg anede ikke at 2 guitarer og en trommekasse kan spille selv det største festtelt op! Tak for en forrygende oplevelse.”

– Hannah og Per Honoré

Festen i højsædet …

Landsholdet er et partyband, som er eksperter indenfor musik til bryllup. Vi har festen i højsædet og spiller covernumre af forskellige kendte kunstnere, både danske og udenlandske.

 Læs meget mere længere nede…

Del med dine venner

Send forespørgsel

[contact-form-7 404 "Not Found"]