Om Anders Mortensen

Autentisk og eksklusivt klavermusik

Som dinnerpianist tilbyder Anders autentisk og eksklusivt klavermusik til jeres bryllup, og der garanteres altid en meget høj kvalitet. Gennem de sidste 20 år har Anders optrådt til et utal af arrangementer, og har meget stor erfaring med netop bryllupper.

Som dinnerpianist skaber han en stemningsfuld lyd-baggrund for jeres selskab. Anders ser det netop som sin opgave at holde sig i baggrunden, og spiller derfor ikke skålesange og fællessange etc. Dog tilbydes akkompagnement til de lejlighedssange der evt. måtte komme.

Anders er uddannet pianist fra Rytmisk Musikkonservatorium i København, og har bl.a. modtaget undervisning i Køln og London. Herudover har han studeret i to år på en solistlinie på konservatoriet i Malmø. Under studierne har han modtaget undervisning fra en række danske og udenlandske pianister, herunder bl.a John Taylor og Django Bates.

Anders har igennem tiden modtaget en række priser som pianist – bl.a. “BG Banks Talentpris 1999”, “Vinder af Ung Jazz i Danmark – 2006” samt “Odd Fellow Ordenens kunstnerlegat 2008”.

Top 10 over bryllupssange:

  1. Somewhere over the rainbow
  2. Georgia
  3. What a wonderful world
  4. Elefantens vuggevise
  5. Smoke gets in your eyes
  6. Musens sang
  7. As time goes by
  8. Have you met miss jones
  9. Den lille anemone
  10. One day I´ll fly away 

Anbefaling

“Hver gang vi har besøg af pianist Anders Mortensen – hvad enten det er til en konference, hvor f.eks. medicinalfirmaet Lundbeck har behov for musik i forbindelse med afslutningen på en konference, eller det er til en storslået middag for McKinsey konsulenterne, hvor hele situationen bliver sat i den helt rigtige stemning med musik fra koncertsalens Steinway flygel, er det med den allerstørste professionalisme og med et stort engagement, han varetager denne rolle. 

Anders har en meget fin forståelse for at fylde rummet ud på netop den måde, som den enkelte situation kræver det. Derfor kan jeg sige, at Anders er en meget fin musiker og viser meget fine evner for netop dette svære hverv. Samtidig vil jeg også fremhæve hans fine musikerskab når han har været engageret med en trio – her har han vist  fornemt ensemblespil.”

 

– Mogens Dahl, direktør for “Mogens Dahl Koncertsal”, februar 2011

Autentisk og eksklusivt klavermusik til jeres bryllup…

Som dinnerpianist skaber Anders Mortensen en stemningsfuld lyd-baggrund for jeres selskab.

 Læs meget mere længere nede…

Del med dine venner

Send forespørgsel

[contact-form-7 404 "Not Found"]