Om En Kort En Lang

Om trioen En Kort En Lang:

Den akustiske trio, En Kort En Lang, består af to guitarister og sangere samt en perkussionist som spiller på en cajon. De er alle professionelle musikere på fuld tid.
En Kort En Lang spiller en blanding af nye hits og de største klassikere fra de sidste 50 år. Musikken leveres med en energi og en kvalitet, som giver gæsterne en fantastisk oplevelse, de vil snakke om længe efter!

Perfekt til at skabe unikke oplevelser til bryllup og reception

Deres konstellation er unik på den måde at lydniveauet kan tilpasses efter det lokale der spilles i. Dette set-up er meget populært da man som festdeltager stadig kan sidde og snakke ved bordene, uden at blive overdøvet at bandet, samtidig med at de der gerne vil danse og feste igennem, kan gøre det. Bandet har udviklet et nyt koncept, som består af en lille transport enhed på hjul, der gør at de ikke fylder mere end ca. 3 kvm.
Repertoiret spænder bredt, og med over 12 års erfaring som professionelle musikere og utallige numre i bagkataloget kan En Kort En Lang skræddersy musikken, så den passer perfekt til jeres ønsker og den demografiske målgruppe der skal rammes.

Erfaring og events

Tilsammen kan musikerne fra En Kort En Lang mønstre over 50 års erfaring bag instrumenterne, flere TV-optrædener og en uddannelse fra musikkonservatoriet. Derfor er de trods deres jyske beskedenhed ikke bange for at sige, at de er eksperter i at tiltrække folk, skabe unikke musikalske oplevelser og en fantastisk stemning. En Kort En Lang har leveret live musik til events for en lang række firmaer, deriblandt Bestseller, BEC, Damstahl, Vistisen+Lunde, Brandtex, Den Blå Avis, Intersport etc.

Eget lyd- og lys-anlæg

En Kort En Lang medbringer, som alle vores bands, professionelt udstyr, bestående af en digitalmixer og aktive high-end højtalere, der kan spille en forsamling op på ca. 250 gæster. Derudover kan de vis nødvendigt medbringe lysanlæg.

Anbefaling

“Max antal stjerner til vores bryllup!
En kort en lang festmusik var med til at holde dansegulvet i gang hele aftenen, og forstod hvad man skal spille under middagen så det er rigtig hyggeligt uden at være for meget! Der var kun en sang hvor folk ikke dansede og det rettede de sig ind efter med det samme.
Alt i alt en helt forrygende aften og hvis vi skal bruge levende musik igen bliver det uden tvivl dem igen!”

– Anne Rousing d. 4. august 2015 –

“Verdens bedste duo!
Spillede til vores bryllup 4.5.2013 total den bedste oplevelse
Nogen sinde. Thomas og Erbs fyrede den fedeste fest af.
De sørgede i den grad for underholdning og gang i den.
Vi kan virkelig anbefale alle at booke de to vidundere.

– Casper Lauridsen d. 10. maj 2013 –

Musikken leveres med en energi og en kvalitet…

som giver gæsterne en fantastisk oplevelse, de vil snakke om længe efter!

 Læs meget mere længere nede…

Del med dine venner

Send forespørgsel

[contact-form-7 404 "Not Found"]