Om Jacob Vendt

Den rigtige musik til jeres begivenhed skaber den helt rigtige stemning!

Med Jacob Venndt er det nemt at ramme plet, for han spiller nemlig ikke blot det traditionelle klaver, men også den romantiske mundharmonika (ala Toots Thielemanns) og den fængslende kontrabas (ala Niels Henning Ørsted Pedersen). Der er altså tale om hele tre musikere i én og samme musiker og det er til én musikers pris!

Repertoiret spænder således vidt, lige fra perler fra den danske sangskat og højskolesangbogen til hollywood klassikere, evergreens og til moderne populærmelodier og hits.

Jacob er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatoriums solistklasse med topkarakteren 12 og har siden 2006 levet af at spille og skrive musik i alle mulige forskellige sammenhænge.

Han spiller omkring 200 koncerter om året og er en erfaren herre i musik til festlige begivenheder.

Jacob kan også – får en lille merpris – hyres til at fremføre en solomelodi til brud eller gom på kromatisk mundharpe.

Top 10 over bryllupssange:

  1. Your Song – Elton John
  2. Over the Rainbow
  3. What A Wonderful World
  4. Wonderful Tonight
  5. Isnt She Lovely
  6. Tears In Heaven
  7. Love Me Tender
  8. Thats what Friends are for
  9. Thank You For The Music
  10. Imagine

Anbefaling

“Jeg vil bare lige igen sige dig tak for din smukke sang i lørdags. Der blev talt om den mange gange i løbet af aftenen, og alle syntes det var meget rørende og meget, meget smukt   Brudeparret især var meget glade. Jeg skal sørge for at give dig min bedste anbefaling, hvis nogle i min omgangskreds får brug for et lignende indslag.”

– Tidligere kunde

“Jeg vil bare gerne have lov og sige 1000 tak for de utrolig smukke sange du sang for min hustru den 13 august. Vi havde en fantastisk dag og du gjorde den helt speciel med din smukke stemme. Alle har rost det, og du har kun fået positiv omtale. Det er ikke sidste gang jeg henvender mig til dig!”

– Jesper Juhl Jensen

3 musikere i 1

Jacob spiller ikke blot det traditionelle klaver, men også den romantiske mundharmonika og den fængslende kontrabas. I får hele tre musikere i én og samme musiker og det til én musikers pris.

 Læs meget mere længere nede…

Del med dine venner

Send forespørgsel

[contact-form-7 404 "Not Found"]