Om Kamilla Haugaard

Erfaren sangerinde og pianist

Med stor erfaring i musik til bryllupper og en uddannelse fra konservatoriet giver Kamilla Haugaard en dejlig musikalsk oplevelse, der med garanti vil give festen et ekstra skud af luksus.
Om der skal synges en kærlighedssang til bruden eller brudgommen i kirken, en sang om venskab fra en gæst eller der skal være et længere musikalsk indslag er Kamilla Haugaard klar. Hun er professionel, og har en stemme, der skaber den dejligste stemning.
Kamilla Haugaard er også professionel pianist, og spiller derfor gerne til sangene. Der kan også kombineres med baggrundsmusik under festen.

Er der behov for det, medbringes gerne eget musikanlæg. Repertoiret spænder meget bredt, og Kamilla Haugaard kan derfor efterkomme næsten ethvert ønske.

10 sange Kamilla elsker at synge

  1. Unchained Melody – Righteous Brothers
  2. Du er – Søs Fenger
  3. Count on me – Bruno Mars
  4. I’ve got you under my skin
  5. Uden forsvar – Marie Key
  6. Love me tender – Elvis Presley
  7. Thousand years – Christina Perri
  8. Lets get lost – Tina Dickow
  9. That’s what friends are for
  10. Can’t help falling in love with you

Anbefaling

Jeg vil gerne sige dig mange gange tak for den fantastiske stemning, du skabte til vores bryllup(…).Du var helt vildt fantastisk dygtig, og vi har fået mange positive kommentarer i dagene herefter.

Super flot performence af Unchained Melody! Det sætter jeg stor pris på.

– Tidligere kunde

Stemmen der skaber den dejligste stemning

Om der skal synges en kærlighedssang til bruden eller brudgommen, en sang om venskab fra en gæst eller der skal være et længere festligt indslag er Kamilla Haugaard klar.

 Læs meget mere længere nede…

Del med dine venner

Send forespørgsel

[contact-form-7 404 "Not Found"]