Om Kamilla Haugaard

Pianist og sanger med et stort repertoire, som giver mulighed for at dække ethvert behov

Med stor erfaring i lige præcis musik til middage og receptioner og med en uddannelse fra konservatoriet, giver Kamilla Haugaard en dejlig musikalsk oplevelse, uden at tage opmærksomheden fra festen.Hun følger og underbygger festen ved skabe en behagelig atmosfære med dejlige melodier og lækker, stemningsfuld baggrundsmusik på klaver eller flygel.

Kamilla Haugaard spiller og synger afdæmpet, så gæsterne kan tale sammen og hygge sig og samtidigt kan genkende en melodi eller nyde lyden af en ny. Der kan vælges enten ren klaverspil eller vekslen mellem klaverspil og sang med akkompagnement af klaver.

Under festen er Kamilla Haugaard meget opmærksom på hvad der sker i lokalet. Lægger nogen an til at holde tale, fades musikken ud – og repertoiret justeres til den stemning der er lige præcis til denne fest. Findes ikke et akustisk klaver på stedet, medbringes gerne elektrisk klaver, hvorfra der bruges autentisk klaverlyd.

Repertoire.
Repertoiret strækker sig bredt over blandt andet evergreens, jazz, egne kompositioner, danske sange samt nye og gamle hits fra ind og udland – et stort repertoire, som giver mulighed for at dække ethvert behov. Til festen bestræbes der på at tilpasse repertoiret, sådan at alle jævnligt hører en melodi de kender. Er der særlig ønsker om sange eller stilarter tages dette selvfølgelig i betragtning og efterkommes så vidt muligt.

Fællessange
Kamilla akkompagnerer selvfølgelig til fællessange med en tydelig melodi i musikken til at understøtte gæsternes sang.

10 sange Kamilla elsker at spille:

  1. Georgia on my mind – Ray Charles
  2. Byebye blackbird – Ray henderson
  3. Fields of gold – Sting
  4. To lys på et bord – Bjarne Hoyer
  5. Come away with me – Norah Jones
  6. Du er – Søs Fenger
  7. Count on me – Bruno Mars
  8. Uden forsvar – Marie Key
  9. Open wide – Tina Dickow
  10. I skovens dybe stille ro – Folkemelodi

Anbefaling

Det blev en aften vi vil mindes med glæde. Du leverede den musik som vi havde bedt om, og på en behagelig og fornøjelig måde. (Du klarede) opgaven på en yderst professionel måde. Jeg skylder dig også at sige, at du høstede stor anerkendelse, og fik mange rosende ord med på vejen, fra mange af vores gæster.

– Tidligere kunde

En dejlig musikalsk oplevelse

Med stor erfaring i lige præcis musik til middage og receptioner og en uddannelse fra konservatoriet, giver Kamilla Haugaard en dejlig musikalsk oplevelse, uden at tage opmærksomheden fra festen.

 Læs meget mere længere nede…

Del med dine venner

Send forespørgsel

[contact-form-7 404 "Not Found"]