Om Nicolai Brandt

Velspillet musik på klaver.

Nicolai Brandt har 20 års erfaring som dinner-, receptions-, jule-, og hyggepianist. Han spiller roligt, afdæmpet, stemningsfyldt og tager altid udgangspunkt i at skabe en venlig, glad og veltilpas stemning under arrangementet. Repertoiret spænder bredt fra jazz, evergreens, pop, klassisk, viser og rock.

Han levere en rutineret og musikalsk oplevelse fra start til slut og er altid åben over for særlige ønsker, der lige netop gør jeres fest perfekt! Nicolai har stor rutine i at spille til alle typer arrangementer og akkompagnere selvfølgelig til de sange, der måtte komme under festen og spiller brudevalsen, hvis det ønskes.

Nicolai Brandt er 43 år. Uddannet på det jydske musikkonservatorium i 1998. Ud over sit virke som festmusiker spiller han også i duo sammenhænge og med orkestre.

hans musikalske virke spænder vidt over ting som revy og teater, musiker til pop, soul og rock orkestre. Han har en bred musikalsk erfaring og har samarbejdet, både med danske og udenlandske kunstnere såvel som musikere i alle aldre. Han optræder også meget med forskellige gospelorkestrer, og var i 2014 til Tivoli Gospel Festival i København.

Senest har Nicolai spillet opvarmningskoncerter for bl.a. Dodo and the Dodos, Danser med Drenge og Østkyst Hustlers.

Top 10:

  1. When you wish upon a star
  2. What a wonderful world
  3. I believe I can fly
  4. How deep is your love
  5. Ud under åben himmel
  6. Danse i måneskin
  7. Just the way you are
  8. Memory
  9. Every breath I take
  10. Imagine

Anbefaling

Afdæmpet og stemningsfyldt dinner piano

Nicolai Brandt spiller roligt, afdæmpet, stemningsfyldt og tager altid udgangspunkt i at skabe en venlig, glad og veltilpas stemning under arrangementet. Repertoiret spænder bredt fra jazz, evergreens, pop, klassisk, viser og rock.

 Læs meget mere længere nede…

Del med dine venner

Send forespørgsel

[contact-form-7 404 "Not Found"]