Om Casper

Alle fester med god musik og et fyldt dansegulv er en succes…

…og netop valget af dansemusik er afgørende for den samlede festoplevelse.

Casper er en dygtig bryllups-dj med mange års erfaring fra mere end 100 brylluper – dog ikke hans egne men brudepar I alle kroge af Danmark. Han er det man kalder en klassisk bryllups-dj, forstået på den made at han spiller musik for jer, og ikke sig selv, og han gør det med måde & stil.

Casper er en altid frisk og smilende dj, som I øvrigt gør meget ud af at skabe en rød tråd gennem musikken, og byder muligheden sig tager han jer med på en musikalsk rejse der vil bringe jer og jeres gæster gennem perioden fra 50’erne og frem til i dag.

Som Casper selv siger, så er hans opgave på så stor & vigtig en dag, at finde alle de hits jeres fødder ikke kan stå stille til.

Casper har erfaring som dj siden 1997, men spiller primært til bryllupper og fødselsdage.

Casper vurderer at han har spillet mellem 150 – 175 bryllupper.

Top 10 over bryllupssange:

 1. Aretha Franklin & Eurythmics – Sisters Are Doin’ It For Themselves
 2. Søs Fenger & Helmig – Den Jeg Elsker
 3. Rasmus Seebach – Øde Ø
 4. Pharrell Williams – Happy
 5. Earth Wind & Fire – September
 6. Robbie Williams – Let Me Entertain You
 7. Lulu – Shout
 8. Natalie Cole – This Will Be
 9. The Black Eyed Peas – I Gotta Felling
 10. M People – Moving On Up

Anbefaling

“En meget pålidelig og dygtig DJ.

Vi havde fornøjelsen af Casper til vores bryllup. Forud havde jeg en tæt dialog med Casper om både stort og småt i forhold til musik, lys lyd og lokalitet. Jeg bemærkede at Casper er meget pligtopfyldende, vender tilbage på aftalte tidspunkter og holder i det hele taget en god kontakt til én, under hele forløbet op til selve festdagen.

Lige fra begyndelsen viste Casper et stort engagement og professionalisme omkring sin opgave ved meget fyldestgørende at vejlede os om alle aspekter i forhold til musikken til vores forestående bryllupsfest. Casper påtog sig selv opgaven med at gå i dialog og koordinere med feststedet omkring opsætning af udstyr m.v., hvilket gjorde vores egne forberedelser meget nemmere.

Som DJ er Casper fantastisk dygtig til at afveje stemningen og gæsternes musiksmag og på den måde på fineste vis at sammensætte musikken, så den passer perfekt til den givne lejlighed. Samtidig formår Casper at have fokus på gæsterne og deres behov, hvilket får den afsmittende effekt, at feststemningen tilsvarende bliver endnu højere og bedre.

Jeg har en del erfaring med at hyre DJ’s, da jeg ved flere festlige lejligheder tidligere har gjort brug af andre DJ’s – ingen kan dog måle sig med den dygtighed og pålidelighed, som Casper udviser, når der skal spilles op til en ordentlig fest!”

-Daniel

Spiller så jeres fødder ikke kan stå stille…

Som Casper selv siger, så er hans opgave på så stor og vigtig en dag, at finde alle de hits jeres fødder ikke kan stå stille til.

 Læs meget mere længere nede…

Send forespørgsel på Casper

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Dato for bryllup (skal udfyldes)

  Adresse – hvor skal der være bryllup? (skal udfyldes)

  Din besked – hvad kan vi gøre for dig? (skal udfyldes)