Om Søren Østergaard

DJ Søren – Den helt rigtige bryllups DJ

DJ Søren Østergaard er den rette DJ til festen, hvor i ønsker et musisk univers, som på magisk vis fører jer frem og tilbage mellem dengang og i dag. Hvem husker ikke 60’ernes glade rock’ n’ roll, 70’ernes populære disco- og funk hits og 80’ernes synthesizer pop og 90’ernes store dance hits. Alt dette + de nye hits fra i dag spiller Søren, og sørger for at alle til festen får en god oplevelse. Sammensætningen af de største hits, underholdende effekter og DJ’ens enorme engagement, gør at Søren er en af vores mest efterspurgte DJ’s.

I hans mange år i branchen har Søren sørget for at tusindvis er gæster er gået fra et fyldt dansegulv med ømme fødder, men glade minder. Søren tager gerne imod musikønsker inden og under festen.

Søren vurdere at han har spillet mellem 150 – 175 bryllupper.

En eventuel top 10 liste over sange, koordineres med brudepar inden brylluppet, Søren sammensætter derudfra musiknumre til jeres helt egen fest.

Anbefaling

“Vi vil bare lige sige 1000 tak, for den gode service vi fik. Især vil jeg altså lige vælge at fremhæve Søren, som virkelig gjorde et formidabel job. Han forstod virkelig at holde gang i dansegulvet. Så tusinde tak, for at hjalp os med at finde de perfekte musikere, som var med til at skabe den perfekte dag for os.”

– Henrik og Gitte Jensen

“Da Dj’en spillede op til dans efter brudsvalsen (der også var super!) var det som om dansegulvet eksploderede, har vi hørt fra alle. Det var fantastisk at stå midt i det. Alle numrene, musikvalget generalt, var 100% os og vores gæster.”

– Theresia Haubro

“Dj’én Søren var kanon og han spillede til kl 4 da vi ikke kunne få hold på festen, så det var bare super ;-)”

– Tidligere kunde

En magisk rejse mellem dengang og i dag

DJ Søren Østergaard er den rette DJ til festen, hvor i ønsker et musisk univers, som på magisk vis fører jer frem og tilbage mellem dengang og i dag.

 Læs meget mere længere nede…

Del med dine venner

Send forespørgsel

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Dato for bryllup (skal udfyldes)

  Adresse – hvor skal der være bryllup? (skal udfyldes)

  Din besked – hvad kan vi gøre for dig? (skal udfyldes)