Om Stagebreakers

Liveband med stor vellyd, positiv energi og engagement!

Stagebreakers har igennem de sidste fem år slået sig fast som et af Danmarks allerbedste livebands, og har blandt andet spillet med store navne som Rasmus Seebach, Outlandish, Sanne Salomonsen, Zididada, Peter AG, Lis Sørensen, Anna David og mange flere. Bandet leverer altid et professionelt sceneshow med stor vellyd, positiv energi og engagement.
Stagebreakers kan variere i størrelse fra 3-5 musikere, alt afhængig af jeres behov. Orkestret har specialiseret sig i at levere underholdning til bryllupper, hvor der ønskes sikker håndtering af festens musik. Book Stagebreakers til jeres store dag og lad dem hjælpe jer med at få en uforglemmelig aften, til en pris, hvor alle kan være med!

Baggrund
Musikerne i Stagebreakers hører til blandt landets absolutte elite, og har spillet sammen i mange år. Bandet startede ud som kvartet, men har over årene udvidet deres show, så orkestret kan stille med forskellige konstellationer, alt efter arrangementets behov. Musikerne har stor erfaring med at spille på store scener både i ind- og udland, TV-shows og festivaler. Musikerne i Stagebreakers er alle uddannede fra konservatoriet, og har levet af at spille professionelt gennem mere end ti år.

Anbefaling

“Stagebreakers er ideelle til at skabe en enestående feststemning med god musik. Stagebreakers har den energi der skal til, og lever sig ind i sangene og skaber en fabelagtig stemning.  Alt i alt er Stagebreakers en perfekt band til en fest hvor der skal danses og hygges!

– Tidligere kunde

Book Stagebreakers til jeres store dag…

og lad dem hjælpe jer med at få en uforglemmelig aften, til en pris, hvor alle kan være med!

 Læs meget mere længere nede…

Del med dine venner

Send forespørgsel

[contact-form-7 404 "Not Found"]