Om Stinne Schwartz

Er det svært at sige med ord?

Så sig det med en sang!

Det er ikke altid let at beskrive sine følelser på den store dag, men måske behøver du ikke at sige så mange ord. Musik taler ligesom kærlighed et globalt sprog. Spice din bryllupstale op med lige netop ”jeres sang” eller overrask din elskede i kirken med et romantisk indslag. Repertoiret består af rørende popballader af de store sangerinder, men bestillingsopgaver modtages også gerne.

Gennem en romantisk, intim og rørende atmosfære er du med Stinnes smilende væsen og smukke stemme garanteret en god musikalsk oplevelse!

Top 10 over bryllupssange:

  1. Come What May – Fra filmen “Moulin Rouge”
  2. From This Moment – Shania Twain
  3. Du er – Søs Fenger
  4. Have I Told You Lately – Van Morrison
  5. Aldrig Undvære Dig – Danser Med Drenge
  6. I Just Cant Stop Loving You – Michael Jackson
  7. I Need You – Emmylou Harris
  8. You’ve got a friend – Carole King
  9. You’re Still The One – Shania Twain
  10. And now my lifelong sings – Casting Crowns

Anbefaling

“Jeg vil bare lige igen sige dig tak for din smukke sang i lørdags. Der blev talt om den mange gange i løbet af aftenen, og alle syntes det var meget rørende og meget, meget smukt   Brudeparret især var meget glade. Jeg skal sørge for at give dig min bedste anbefaling, hvis nogle i min omgangskreds får brug for et lignende indslag.”

– Tidligere kunde

“Jeg vil bare gerne have lov og sige 1000 tak for de utrolig smukke sange du sang for min hustru den 13 august. Vi havde en fantastisk dag og du gjorde den helt speciel med din smukke stemme. Alle har rost det, og du har kun fået positiv omtale. Det er ikke sidste gang jeg henvender mig til dig!”

– Jesper Juhl Jensen

Når det er svært at sige med ord…

Gennem en romantisk, intim og rørende atmosfære er du med Stinnes smilende væsen og smukke stemme garanteret en god musikalsk oplevelse!

 Læs meget mere længere nede…

Del med dine venner

Send forespørgsel

[contact-form-7 404 "Not Found"]