Om The Diamonds

Der er både nærvær, energi, vellyd og højt humør, når bandet brager ud over scenekanten

The Diamonds er det helt rigtige liveband at vælge, hvis dansegulvet skal fyldes til jeres bryllup. Repertoiret er pop- og rockmusik bredt udvalgt blandt de bedste nutidige numre og de største hitliste-succeser gennem de seneste 50 år, så der er noget at synge med på for gæster i alle aldre ved festen.

Der er både nærvær, energi, vellyd og højt humør, når bandet brager ud over scenekanten, og der er kælet for detaljerne, blandt andet i form af en masse lækre korstemmer, percussion og medleys af store hits. The Diamonds tilpasser altid aftenens sætliste til det publikum, de skal spille for og enkelte ønsker om specifikke numre opfyldes gerne.

Bandet består af fem erfarne og alsidige musikere, der sammen stræber efter den gode lyd, det fede groove og høj kvalitet i sangene. Festen på dansegulvet er i højsædet, musikken er af højeste karat, så booker I The Diamonds til jeres bryllupsfest, bliver aftenen både vellykket og velspillet.

Anbefaling

“I min velkomsttale sagde jeg til de kvindelig gæster, at jeg ikke ønskede at danse, men at vi kunne mødes i baren. Jeg må dog erkende, at jeg tilbragte det meste af tiden på dansegulvet takket være The Diamonds, som fyrede den max af, og fik alle ud på gulvet. Tak fordi I satte gang i festen og leverede en suveræn performance.”

– Tina og Glenn

The Diamonds var med til at skabe en helt fantastisk ramme om vores 2 x 40 års fødselsdag. Vi dansede og festede i flere timer og The Diamonds leverede professionelt og muntert det ene danseglade hit efter det andet. Vi var hæse dagen efter og gik med ømme fødder og nynnede deres afslutningsnummer, det var fabelagtigt og næsten helt eventyrligt at stå og synge acapella med diamanterne, som afslutning på den bedste fest, vi kunne tænke os. Vi sender mange taknemmelige tanker til bandet, når vi kigger på de festlige billeder og de får vores varmeste anbefalinger med på vejen. Ja det koster penge at hyre et band…med det er det hele værd…og meget mere til!!

– Sidsel

I kommer ikke til at fortryde at hyre The Diamonds…

Tidligere kunder siger:

“Ja det koster penge at hyre et band…med det er det hele værd…og meget mere til!!”

“…jeg tilbragte det meste af tiden på dansegulvet takket være The Diamonds, som fyrede den max af, og fik alle ud på gulvet.”

 Læs meget mere længere nede…

Del med dine venner

Send forespørgsel

[contact-form-7 404 "Not Found"]